خواص عرق سنتی آویشن – اکسیر طبیعی برای کل بدن!
خواص عرق سنتی آویشن – اکسیر طبیعی برای کل بدن!; آویشن گیاهی بسیار مفید است که در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. آویشن گیاهی معطر است که از خانواده نعناعیان می باشد و انواع مختلفی دارد و در موارد خیلی زیادی کاربرد دارد. استفاده از این گیاه به عنوان دارو قدمت تاریخی دارد به طوری که یونانیان و مصری های باستان از آویشن برای درمان بیماری ها استفاده میکردند.
همانطور که گفتیم آویشن انواع مختلفی دارد مانند آویشن کوهی، آویشن باغی، آویشن شیرازی و… اما تمام انواع آویشن خواص تقریبا مشابهی دارند. از گیاه آویشن اسانس آن را تهیه میکنند که همان عرق آویشن نامیده میشود.
در ادامه، به خواص عرق آویشن، موارد استفاده و عوارض آن می پردازیم پس با ما همراه باشید.
خواص عرق آویشن
1- اثرات ضد قارچی عرق آویشن
عرق آویشن دارای خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی است. این خاصیت به دلیل وجود مواد خاصی است که در اسانس این گیاه موجود است مانند تیمول و کارواکرول. این خاصیت آویشن باعث می شود که آویشن خاصیت ضد آکنه ای پیدا کند. و همچین به دلیل داشتن چنین خواصی برای پوست بسیار مفید است.
2- اثر عرق آویشن بر رویش موها
عرق آویشن دارای مواد مغذی بسیار زیادی است و همین مواد مغذی با اثر بر روی فولیکول های مو باعث رشد بیشتر و جلوگیری از ریزش مو می شوند. ترکیب روغن آویشن با روغن زیتون برای سلامت پوست سر و مو بسیار مفید است و به براق بودن موها کمک زیادی می کند.
3- تاثیر عرق آویشن بر درمان اختلالات تنفسی
عرق آویشن به دلیل داشتن خواص آنتی سپتیک و آنتی بیوتیک تاثیر بسیار زیاد و خوبی بر روی مشکلات تنفسی مانند سرفه، گلو درد و برونشیت و .. دارد. آویشن را هم میتوان به صورت عرق و هم به صورت چای مصرف کرد.
4- خواص عرق سنتی آویشن بر کاهش وزن
این عرق به دلیل داشتن مواد مغذی احتیاجات بدن را برآورده می کند و انرژی بدن را بالا میبرد. همچنین استفاده از این عرق اشتها را سرکوب کرده و از پرخوری جلو گیری میکند. این عرق، متابولیسم و سوخت و ساز بدن را بالا می برد و به کاهش وزن کمک می کند.
5- اثرات عرق آویشن بر دردهای قاعدگی
عرق آویشن به دلیل ترکیبات خاصی که در آن وجود دارد خاصیت ضداسپاسمی دارد و به تسکین و کاهش دردهای قاعدگی کمک می کند. و همچنین از عوارض دوران قاعدگی مانند تغییرات خلق و خو، درد و … نیز می کاهد.
6- اثرات عرق آویشن بر سیستم ایمنی بدن
عرق آویشن به دلیل داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی، برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. عرق این گیاه نیز، تولید گلبول های سفید خون را تحریک می کند. با داشتن آنتی اکسیدان هایی مانند تیمول و اپی ژنین، رادیکال های آزاد شده توسط بدن را غیرفعال کرده و استرس را کاهش میدهد.
7- خواص عرق آویشن بر گوارش
عرق آویشن به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و تسکین دهنده و ضدباکتریایی به رفع مشکلات گوارشی مانند اسهال، یبوست، درد یا ناراحتی معده، تهوع و … کمک بسیاری می کند و همچنین حرکات روده را نیز تسهیل می کند و بهبود می بخشد.
خرید عرق سنتی آویشن:
برای خرید عرق سنتی آویشن میتوانید از فروشگاه آنلاین مجموعه ذوقی توانا استفاده کنید. عرق سنتی آویشن در مجموعه ذوقی توانا از گیاه تازه آویشن در حضور مشتری تهیه میشود. برای خرید آنلاین روی عرق سنتی آویشن کیک کنید. همچنین برای خرید برگ آویشن میتوانید روی آن کلیک کنید.
نبایدها در استفاده از عرق آویشن
آویشن با وجود خواص بسیار زیاد و خوبی که دارد، در مواقعی، استفاده بیش از حد و نابجا از آن موجب به وجود آمدن عوارضی می شود که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره ای کوتاه خواهیم کرد تا با عوارض عرق آویشن بیشتر آشنا شوید.
1- استفاده بیش از حد عرق آویشن موجب تهوع می شود
زیاده روی در استفاده از عرق آویشن، به دلیل ترکیبات شیمیایی قوی که دارد موجب تهوع، سردرد، سرگیجه و درد معده و استفراغ … می شود. پس اگر می خواهید که از خواص بسیار خوب این عرق بهره مند شوید و همچین دچار عوارض نشوید، روزی یک الی دو فنجان از این عرق را مصرف کنید.
2- استفاده از عرق آویشن ممکن از حساسیت زا باشد
عرق آویشن نیز مانند سایر عرق های گیاهی ممکن است در برخی از افراد حساسیت ایجاد کند. مخصوصا افرادی که به دیگر اعضای خانواده نعناعیان مانند نعنا، پونه و … حساسیت دارند. پس اگر احتمالا با استفاده ی این عرق دچار حساسیت شدید، مصرف این عرق را متوقف کرده و حتما به پزشک مراجعه کنید.
3- عوارضی که عرق آویشن برای خانم های باردار میتواند داشته باشد
بهتر است که خانم ها در زمان بارداری از خوردن عرق آویشن اجتناب کنند. چون عرق آویشن دارای خاصیت ضداسپاسمی است، ممکن است در زنان باردار ایجاد قاعدگی کند و درنهایت موجب سقط جنین شود. و همچنین زنان شیرده نیز بهتر است که از این عرق استفاده نکنند مگر با مشورت پزشک.